BREVKASSE

TIDLIGERE SPØRGSMÅL I BREVKASSEN

 

vægttab

KAN BODY SDS HJÆLPE MIG MED VÆGTTAB?

Kære Doro. Jeg ville sådan ønske, at mit hoved og krop kunne blive enige om, at give slip på den fedt-polstring, som jeg har båret på i mange år. Kan Body SDS evt. frigøre traumer i kroppen, som gør, at man søger “trøst” og dulmeeffekt i mad?

 

hoved og kropBEDRE KONTAKT MELLEM HOVED OG KROP?

Kære Doro. Jeg oplever, at jeg ind imellem har så meget i hovedet og så meget, jeg skal nå og skal huske, at jeg fuldstændigt ignorerer kroppen. Der er simpelthen ikke kontakt mellem hoved og krop.  Tror du Body SDS kan hjælpe mig?

 

hovedpine15 ÅR MED HOVEDPINE – KAN BODY-SDS HJÆLPE?

Kære Doro.
 Jeg har lidt af hovedpine i mange år ca. 15 år. Jeg har prøvet fysioterapi, massage, akupunktur m.m. Jeg har taget smertestillende hver dag de sidste 2 år. Jeg er ved at være ret desperat nu.
 Har du nogen erfaring med Body- SDS og behandling af hovedpine?

 

stillesiddende arbejde5 RÅD TIL DIG MED STILLESIDDENDE ARBEJDE

Kære Doro. Det kan være svært at skabe overskud til at koble fra på en måde, der er god for kroppen – både undervejs i en stillesiddende arbejdsdag, og når man kommer hjem efter en dag på kontoret. Kroppen er ligesom ikke rigtig i omdrejninger. Måske har du nogle gode råd til at holde kroppen glad og aktiv i et stillesiddende job?

 

 

Har du også et spørgsmål?

Min brevkasse er til dig, der har brug for hjælp.

Dig der har ondt i kroppen eller hjertet, eller dig, som gerne vil blive klogere på Body SDS behandlerens vinkel på netop din situation.

Det er gratis og du gør alle andre, der også døjer med lignende problemer, en stor tjeneste ved at sætte ord på.

Det kunne for eksempel handle om kroppen, et fysisk problem, om Body-sds behandling, om sundhed, udrensning eller Body-sds træning. Det kunne også være en følelsesmæssig problematik, som du gerne vil høre, hvad jeg som Body-sds behandler vil anbefale dig at gøre.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Stil spørgsmål til min brevkasse her: