6 SPØRGSMÅL TIL DIN KROPSTERAPEUT

body-sds terapeut

Som kropsterapeut uddannet hos Body SDS får jeg de samme spørgsmål mange gange.

Her er mine svar på spørgsmål som: “Hvad er Body SDS?” og du finder ud af om det nu også er nødvendigt at græde under en behandling.

#1 Hvad er Body-sds?

Body-sds er en unik form for kropsterapi, der har vist sig velegnet til at fjerne eller mindske mange sygdomme og skavanker i eksempelvis ryg, hofte, skulder og nakke, og smerter der skyldes kontor- og sportsskader. Desuden får mange klienter hjælp mod fordøjelsesproblemer, allergi, astma, stress, hovedpine, depression, angst og traumer.
En Body-sds terapeut arbejder med kroppen ud fra den grundforståelse, at der er en sammenhæng mellem muskler, led, organer og følelser. Vi arbejder med årsagen til problemet, i stedet for symptomerne og med at udvikle klientens bevidsthed. 
Body-sds terapeuten arbejder således både med at frigøre ressourcer, som er blokeret i kroppen og sindet og forløse ophobede følelser.

Vil du gerne have et mere uddybet svar? så læs hele min artikel: Hvad er kropsterapi? Eller besøg www.body-sds.dk.

#2 Hvorfor virker det ?

Ofte kan kroppen selv rette op på ubalancer, men det kræver at den har de optimale forhold. Dem kan vi blandt andet skabe med kropsterapeutisk behandling eller træning. En behandling går nemlig ud på at skabe de bedste forudsætninger for, at du kan være rask, glad og sund.
Konkret skaber din kropsterapeut disse forudsætninger ved at give en fysisk behandling, der skaber gennemstrømning i lymfesystemet og frihed og plads i dine led. I behandlingen benytter vi åndedrætsteknikker, pulserer og ledfrigør hele kroppen. Når der er god gennemstrømning i hele kroppen kan den meget bedre helbrede sig selv. Mens du får den fysiske behandling fører vi en samtale, der kan være terapeutisk alt efter hvad du har brug for.

#3 Hvorfor går man til kropsterapeutisk behandling?

Det er meget forskelligt hvorfor folk opsøger en kropsterapeut. Det er nok fordi behandlingerne har en positiv effekt på rigtig mange ting. Det kan være man kommer, fordi man har ondt i kroppen. Det kan også være man kommer for at få hjælp til at klare psykiske belastninger som stress, sorg, angst eller depression. Andre igen kommer for at øge deres præstationsevne og få mere energi i fx sport eller måske bare på jobbet. Mange kommer bare for at vedligeholde og forebygge og mærke deres krop. Og endelig er der også rigtig mange, som kommer for personlig udvikling.

#4 Gør det ondt?

Det kan gøre ondt at vække døde eller låste områder i kroppen til live. Det kan være enormt forløsende at arbejder på grænsen af smerten med terapeuten som vejviser. Det er dog altid op til klienten, hvor meget smerte han kan overskue og hvor hårdt jeg må gå til den. Som kropsterapeut gør jeg det meget klart, at man altid kan sige fra og vi kan holde pause finde en anden vej ind.

#5 Skal man græde?

Nej. Ikke nødvendigvis. Det kan ske at man i behandlingen får kontakt til stærke følelser og der kommer fx gråd, grin eller vrede, men det er ikke en forudsætning eller et mål for en vellykket behandling.

#6 Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Det afhænger selvfølgelig fuldstændig af hvilke problematikker, du kommer med og hvad du gerne vil opnå.
Mange oplever en bedring allerede efter første gang og en markant forandring efter et intensivt forløb på 6-12 gange (alt efter problemstilling). Nogen kommer mest for at forebygge og vedligeholde kontakten til kroppen. Andre går til behandlinger i korte eller lange forløb. Mange bliver også ved med at komme til deres kropsterapeut med engang imellem, men med længere og længere mellemrum efter et intensivt forløb for at vedligeholde og forebygge.

doroknudsen

Jeg håber du har fået svar på nogle af dine spørgsmål. Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig eller springe ud i det og booke en behandling, så du kan mærke det på egen krop!

Kærlige Hilsner

Doro knudsen

 

Vil du også læse?

No Comments

Leave a Reply