AUTORISERET BODY-SDS BEHANDLER

Jeg er Autoriseret Body-sds behandler og registreret RAB i SAB

Jeg er Autoriseret Body-sds behandler, hvilket garanterer dig behandling og træning på højt og opdateret fagligt niveau.
Som Autoriseret behandler holder jeg mig opdateret med de nyeste behandlingsteknikker og den nyeste viden inden for behandlingsområdet og jeg modtager løbende videreuddannelse og supervision fra Body-sds.

Læs mere om min uddannelse og de kurser jeg indtil nu har taget som efteruddannelse hos Body-sds.

Udover at være Autoriseret Body-sds behandler er jeg medlem af SAB (Sammenslutningen af Alternative Behandlere), så du som klient er forsikret på den bedst mulige måde.
 Jeg er også RAB-godkendt som Body-sds-behandler. RAB står for registreret alternativ behandler og er din garanti for at den alternative behandling du får lever op til de kvalitets-krav som sundhedsstyrelsen og SAB har udstukket. Nogen forsikringsselskaber dækker behandling hos RAB-godkendte behandlere, spørg din forsikring.

Doro knudsen rab-godkendt