ANBEFALINGER

Doro er helt utrolig med sine hænder, sin omsorg og sit nærvær. Behandlingerne har været SÅ livsgivende og forløsende. Flere gange har jeg oplevet at gå fra briksen med en dyb og ro, som kunne hjælpe mig videre på min vej. Når grundlaget ind imellem ryster, er Doro og hendes body-sds evner det første der falder mig på sinde. Jeg kan anbefale enhver der søger større forståelse for krop og sind at give hende et visit. Det vil du aldrig aldrig fortryde!

– Sebastian, Musiker

Det er svært for mig at forklare præcis hvad der skete uder behandlingen – måske er det slet ikke muligt, måske skal det netop ikke rationaliseres. I hvert fald er det som det er – og sikken forløsning i mit indre. Sikken energi, glæde og ro, det førte med sig. Tusinde tak for den oplevelse.

– Ditte , Psykoterapeut

Jeg hørte om Doro og hendes behandlinger gennem en veninde. Jeg bestilte en behandling, fordi det lød spændende, og jeg var nysgerrig. Mødte op uden de store forventninger eller tanker om mål med behandlingen. Doro spurgte på meget kompetent vis ind til dette og hint, og på meget kort tid, fik hun afdækket hvad det ville gi mening at arbejde med. Og efter 1 behandling, var jeg sluppet af med noget jeg havde bøvlet med i flere år, jeg havde grædt og efterfølgende givet slip og fået forløst det der øjensynligt sad i klemme, både fysisk og mentalt. Jeg vil gi Doro de varmeste anbefalinger.

– Iben

Jeg kommer til Body-sds hos dig pga. din empati og indlevelsesevne. Du mærker kroppens behov. Det er value for money. Som behandler er du kærlig, tryghedsskabende og du tør udfordre. Du tager fat og udviser en sikker hånd rent behandlingsmæssigt. Jeg har en fornemmelse af at du altid ved 200% hvad du gør.

– Freja, embedskvinde

En rørende og helende oplevelse! Både træningen og behandlingen kan varmt anbefales. Hænger nøje sammen med den sympatiske og dygtige udfører, som varmt, trygt og respektfuldt guider dig igennem.

– Frej Prahl, Psykolog

Jeg er i kræftbehandling og har fået kemo de sidste 7 måneder. Det er naturligvis hårdt for min krop, og derfor lavede jeg en aftale med Doro, da jeg fik konstateret kræft. Hun skulle hjælpe mig med at blive gode venner med min krop igen, og hjælpe den til at klare det bedst muligt. Jeg har kendt Doro og hendes behandlingsform gennem de sidste 3 år og det giver rigtig god mening for mig. Det var og er en god aftale, vi lavede, og min krop klarer forløbet rigtig flot med jævnlige behandlinger hos Doro. Det har betydet, at jeg har holdt min vægt, har begrænset med smerter, kan stadig være fysisk aktiv, dyrke sport og mest af alt, har jeg energi til at nyde alt det gode i livet og føler en rigtig god balance. Når jeg kommer hjem efter en behandling hos Doro, trækker jeg ALTID vejret lettere, der er simpelthen mere plads, og jeg er i krop og sind mere rolig og tryg. Derudover er Doro stærk, omsorgsfuld, videbegærlig, oprigtig interesseret og ja, et dejligt menneske. Doro bidrager meget til min gode livskvalitet og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

– Lone

Jeg er rigtig glad for at jeg fandt Doro, hendes behandlinger er uundværlige gennem der personlige process jeg er igang med. Mine varmeste anbefalinger herfra.

– Malou

Doro er fantastisk intuitiv med sine behandlinger – hun rammer spot on, hvad jeg har brug for næsten inden jeg åbner munden. 
Jeg har altid været fyldt med energi og gå-på-mod efter mine behandlinger.

– Stine, kommunikationsmedarbejder

Doro får mine varmeste anbefalinger, fordi hun får én til at føle sig tryg fra første sekund. Hun er nærværende, omsorgsfuld og super professionel. Den bedste Body SDS-behandler, jeg har været ved til dato, og jeg har været ved nogle stykker.

– Stinna, selvstændig oversætter

Jeg kom til dig for at få min krop aktiveret i forhold til min udviklingsproces, så jeg kom mere ned i kroppen og ud af hoved. Behandlingerne var fantastiske og jeg overgav mig hurtigt til dine kompetente hænder. Du var kærlig, støttende, rummende, nænsom, der var tilpas udfordring og forstyrrelse af mit system fra gang til gang. Jeg oplevede, at min proces betød noget for dig.

– Claus, ID-terapeut og pædagog

Doro er helt fantastisk – ud over at være super kyndig med sine hænder, siger hun også en masse kloge ting. De varmeste anbefalinger herfra.

– Kiri

Altid professionel, omsorgsfuld og meget effektiv behandling! Doro har udført intet mindre end mirakler med mig på briksen, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

– Nanna

Jeg har haft fantastisk og meget personlig oplevelse hos Doro. Hun er enestående, dygtig og kærlig.

– Lone, zoneterapeut

Doro kan noget helt særligt med sine hænder, og man føler sig altid tryg og afslappet i hendes selskab. Doro har en meget dyb visdom, som jeg altid tager med mig, når vi ses. Hun ikke bare behandler min krop, men inspirerer mig også på et dybere plan. Jeg har det altid fantastisk, når jeg går fra Doro’s behandlinger, og jeg kan ikke anbefale hende nok.

Jette Uhre, Spisepsykologi Coach

Doro er dygtig, nærværende og empatisk. Hun evner at lytte, mærke og fornemme på fineste vis. Hun guider og hjælper på vej i det tempo kroppen på briksen har brug for.
Jeg har hver gang følt mig mødt, set og hørt, både til træning og på briksen.
Doro har stor forståelse for kroppen, dens virke samt sindet, som hun også formår at tage sig professionelt af.

– Heidi

Jeg kom til Doro med stærke spændninger i nakke, ryg, mave og bryst samt en general og stærk stivhed i kroppen. Indtil videre har jeg fået seks behandlinger og ser frem til flere. Resultatet er fantastisk. Det er som om, at jeg har fået en ny krop. Den er meget mere afspændt. Det er blevet væsentlig bedre for mig at gå, løbe og trække vejret. Derudover er mit søvnproblem blevet markant bedre som følgevirkning af behandlingen. Min årevis tendens til forstoppelse er væk som resultat af Doros behandlinger og vejledning.

– Henrik

Jeg fik min første behandling af Doro for ca. 3 år siden, pga. smerter i ryg, skuldre og led, og det virkede. Det var som at blive født på ny. Doro hjalp mig også med at forstå hvorfor min krop gjorde ondt. Så nu vedligeholder jeg bla. med SDS træning. Hvis jeg kommer i ubalance i krop og sind, tager jeg ud til Doro og får løsnet op for det hele. Hun er en fantastisk dygtig kompetent kropsterapeut, og så sød og tillidsskabende. Ja, hun er en engel på jorden, og jeg er så taknemmelig for at hun er. Jeg kan på det varmeste anbefale Doro.

– Pia

Jeg kom til Body-sds hos dig, fordi jeg håbede det ville hjælpe mig til at falde på plads fysisk og følelsesmæssigt i mit nye hverv som socialrådgiver. Behandlingerne var rolige, personlige, oprigtige og meget åbne. Jeg oplevede, at du gav af dig selv og din historie, uden det invaderede min. Jeg oplevede at åbne mig op i et omfang, jeg ikke har prøvet ved tidligere behandlere.
Du formår både at være professionel og personlig, hvilket skaber tryghed og tillid. Du er god til at fortælle undervejs, hvad du laver og hvad de forskellige områder af kroppen byder på af spændende forbindelser. Du er god til at få den på briksen til at fortælle og til at afsøge sig selv – og samtidig forcerer du ikke samtalen, hvis det er stilhed, der skal til.
Du hjalp mig til at indse, at jeg altid har undladt at gøre ting, jeg nyder, udelukkende fordi jeg ikke syntes, jeg fortjente at have det godt. Erkendelsen var første skridt på vejen til at forlade socialrådgiverfaget og begive mig ud i en snedkeruddannelse.

– Signe Marie, møbelsnedker

Doro er varm og empatisk – hendes indfølelsesevne og håndelag gør at tiden på briksen føles tryg. Alt i alt en professionel og dygtig kropsterapeut. Kan varmt anbefales!

– Sarah

Jeg er kommet regelmæssigt hos Doro gennem flere år nu. Jeg plejer at omtale Doro, som en gammel (vis) kvinde i en ung kvindes krop. At kommer der har været så trygt og støttende. Jeg har virkelig oplevet at blive set og mødt der, hvor jeg nu var. Jeg har anbefalet mange gennem årene og vil fortsat på det varmeste anbefale Doro.

– Sascha, lærer

Jeg fik min første behandling af Doro for over fem år siden, og gennem årene er jeg vendt tilbage hver gang min krop og mit sind har haft brug for lidt ekstra omsorg. Doro er fantastisk empatisk og livsklog. Hun er nærværende og lyttende, og så er hun en dygtig kropsterapeut.

– Inez