ANDRE OM DORO

Doro er helt utrolig med sine hænder, sin omsorg og sit nærvær. Behandlingerne har været SÅ livsgivende og forløsende. Flere gange har jeg oplevet at gå fra briksen med en dyb og ro, som kunne hjælpe mig videre på min vej. Når grundlaget ind imellem ryster, er Doro og hendes body-sds evner det første der falder mig på sinde. Jeg kan anbefale enhver der søger større forståelse for krop og sind at give hende et visit. Det vil du aldrig aldrig fortryde!

– Sebastian, Musiker

 

Jeg kommer til Body-sds hos dig pga. din empati og indlevelsesevne. Du mærker kroppens behov. Det er value for money. Som behandler er du kærlig, tryghedsskabende og du tør udfordre. Du tager fat og udviser en sikker hånd rent behandlingsmæssigt. Jeg har en fornemmelse af at du altid ved 200% hvad du gør.

– Freja Fischer-Møller 32 år, Fuldmægtig i økonomiforvaltningen

 

En rørende og helende oplevelse! Både træningen og behandlingen kan varmt anbefales. Hænger nøje sammen med den sympatiske og dygtige udfører, som varmt, trygt og respektfuldt guider dig igennem.

– Frej Prahl, Psykolog hos Center for familieudvikling

 

Jeg kom til dig for at få min krop aktiveret i forhold til min udviklingsproces, så jeg kom mere ned i kroppen og ud af hoved. Behandlingerne var fantastiske og jeg overgav mig hurtigt til dine kompetente hænder. Du var kærlig, støttende, rummende, nænsom, der var tilpas udfordring og forstyrrelse af mit system fra gang til gang. Jeg oplevede, at min proces betød noget for dig.

– Claus Christensen, ID-terapeut og pædagog

 

Jeg har haft fantastisk og meget personlig oplevelse hos Doro. Hun er enestående, dygtig og kærlig.

– Lone Deleuran, zoneterapeut

 

Doro kan noget helt særligt med sine hænder, og man føler sig altid tryg og afslappet i hendes selskab. Doro har en meget dyb visdom, som jeg altid tager med mig, når vi ses. Hun ikke bare behandler min krop, men inspirerer mig også på et dybere plan. Jeg har det altid fantastisk, når jeg går fra Doro’s behandlinger, og jeg kan ikke anbefale hende nok.

Jette Uhre, Spisepsykologi Coach

 

Jeg kom til Doro med stærke spændninger i nakke, ryg, mave og bryst samt en general og stærk stivhed i kroppen. Indtil videre har jeg fået seks behandlinger og ser frem til flere. Resultatet er fantastisk. Det er som om, at jeg har fået en ny krop. Den er meget mere afspændt. Det er blevet væsentlig bedre for mig at gå, løbe og trække vejret. Derudover er mit søvnproblem blevet markant bedre som følgevirkning af behandlingen. Min årevis tendens til forstoppelse er væk som resultat af Doros behandlinger og vejledning.

– Henrik

 

Jeg kom til Body-sds hos dig, fordi jeg håbede det ville hjælpe mig til at falde på plads fysisk og følelsesmæssigt i mit nye hverv som socialrådgiver. Behandlingerne var rolige, personlige, oprigtige og meget åbne. Jeg oplevede, at du gav af dig selv og din historie, uden det invaderede min. Jeg oplevede at åbne mig op i et omfang, jeg ikke har prøvet ved tidligere behandlere.
Du formår både at være professionel og personlig, hvilket skaber tryghed og tillid. Du er god til at fortælle undervejs, hvad du laver og hvad de forskellige områder af kroppen byder på af spændende forbindelser. Du er god til at få den på briksen til at fortælle og til at afsøge sig selv – og samtidig forcerer du ikke samtalen, hvis det er stilhed, der skal til.
Du hjalp mig til at indse, at jeg altid har undladt at gøre ting, jeg nyder, udelukkende fordi jeg ikke syntes, jeg fortjente at have det godt. Erkendelsen var første skridt på vejen til at forlade socialrådgiverfaget og begive mig ud i en snedkeruddannelse.

– Signe Marie Nielsdatter, 24, i lære som møbelsnedker

 

Jeg er kommet regelmæssigt hos Doro gennem flere år nu. Jeg plejer at omtale Doro, som en gammel (vis) kvinde i en ung kvindes krop. At kommer der har været så trygt og støttende. Jeg har virkelig oplevet at blive set og mødt der, hvor jeg nu var. Jeg har anbefalet mange gennem årene og vil fortsat på det varmeste anbefale Doro.

– Sascha Tuborg Jensen, lærer